sleutels

Vergroot de veiligheid van uw woning door cilindersloten te laten maken

U woning beter beveiligen? Het kan makkelijker dan u zou vermoeden

Niemand wil graag het slachtoffer worden van ongewenst bezoek in zijn woning. Helaas kunnen we niet meer buiten de stijging van de criminaliteit en bijgevolg ook het stijgend aantal inbraken. Uw woning beter beveiligen kan al door enkele kleine maatregelen te nemen, waaronder het plaatsen van cilindersloten.

Maak het inbrekers zo moeilijk mogelijk

U moet ervan uitgaan dat inbrekers graag zo gemakkelijk en snel mogelijk hun slag willen slaan. Hoe meer tijd zij verliezen, hoe groter immers de kans gezien te worden en dat willen ze uiteraard ten allen tijde vermijden. Door het vervangen van uw oude klassieke sloten door cilindersloten, bent u hiermee al een goed eind op weg.
Het grote voordeel aangaande inbraakbeveiliging aan cilindersloten is dat het mechanisme van het slot veel gecompliceerder gemaakt is waardoor het moeilijker open te breken is. Het zal dus meer gereedschap vergen en aanzienlijk meer tijd in beslag nemen.
Ieder cilinderslot beschikt over een aantal pinnen die op een welbepaalde manier in het slot gerangschikt zitten. Enkel met een sleutel die over identiek hetzelfde profiel beschikt kunnen de pinnen aan de kant geschoven worden en kan het slot open gemaakt worden.
Cilindersloten zijn in verschillende uitvoering op de markt verkrijgbaar, zo bestaan er sloten die u aan beide kanten met een sleutel dient te ontgrendelen of sloten waarvan de buitenkant met een sleutel dient open gemaakt te worden en de binnenkant door middel van een draaiknop. Het ligt er maar net aan wat u zelf verkiest.
Laatste maar niet onbelangrijk punt bij het aankopen van een cilinderslot is het nagaan van het keurmerk. Hoewel er vele goedkopere versies verkrijgbaar zijn, is het zeker en vast aan te raden te kiezen voor een cilinderslot met keurmerk. Hierbij bent u verzekerd van een veilig en gekeurd slot dat voldoet aan alle eisen in de strijd tegen inbraak.

Beveilig uw woning vandaag nog

Een extra beveiliging van uw woning is vandaag de dag in elk geval geen overbodige luxe en kan u heel wat narigheid besparen. Cilindersloten kopen bij Deur-cilindersloten.nl gaat snel, makkelijk en goedkoop. Een professionele slotenmaker verzorgt voor u de installatie en voorziet u van de nodige uitleg en de bijbehorende sleutels. U kan met een gerust hart uw woning afsluiten met behulp van onze veilige en professionele cilindersloten.
De veiligheid van uw woning is onze prioriteit en daar gaan wij tot het uiterste voor.


Geplaatst

in

door

Tags: