Een grote schoonmaak voor je woning

Soms heb je geen idee meer waar je moet beginnen met schoonmaken. Je koopt of huurt een nieuwe woning waar bijvoorbeeld erg veel in gerookt is. In deze woning kan Woningontruiming Regionaal dan de nicotine aanslag verwijderen en een nieuwe laag verf aanbrengen. Ook bij woningen die erg vervuild zijn door ongedierte of waar iemand een langere tijd dood heeft gelegen.

Herstelwerkzaamheden

Het kan ook voorkomen dat er wellicht voorzieningen aangebracht zijn die niet origineel bij de woning horen. Hier kan Woningontruiming Regionaal ook bij helpen. Zij zullen de woning weer terugbrengen in de oude staat. Hierbij kun je denken aan het terughangen van de oude deuren, schilderwerkzaamheden en het vervangen van toiletpotten.

Wietplantage ontruimen

Het overkomt verhuurders steeds vaker dat er een wietplantage ontmanteld wordt in hun woning. Dit is natuurlijk een nachtmerrie waar je zo snel mogelijk uit wil. Woningontruiming Regionaal lost dit zo snel mogelijk voor je op. Zij zullen de noodzakelijke herstelwerkzaamheden voor je uitvoeren.

Snoeien van de tuin

Bij het verkopen van de woning is niet alleen de binnenkant van het huis belangrijk, maar ook de buitenkant. Denk hierbij aan een opgeruimde tuin. Ook daar kun je Woningontruiming Regionaal voor inschakelen. Zij fatsoeneren de tuin, maken het onkruidvrij, snoeien en verwijderen zelfs bomen voor je.

Meerdere mogelijkheden en kosten

Voor meer informatie kun je altijd een kijkje nemen op de website www.woningontruiming-regionaal.nl hierop staat precies beschreven wat Woningontruiming Regionaal voor jou kan betekenen.

Voordat zij bij jou aan de slag gaan kun je een offerte laten opstellen. Wanneer de offerte samen besproken is en er een akkoord uit voortkomt wordt er een afspraak ingeplant. Tijdens deze afspraak zullen de stappen samen worden doorgenomen. Aarzel niet om contact op te nemen want Woningontruiming Regionaal helpt door het hele land.

 


Geplaatst

in

door

Tags: