Een duo rolgordijn is net even anders

Of je nou een nieuwe woning wilt inrichten of je bestaande woning een upgrade wilt geven, je gaat je ergens pas goed thuis voelen als het interieur naar je smaak is. En als je er jarenlang van kunt genieten, als ook alle functionele elementen niet alleen naar behoren werken maar er ook gewoon goed uitzien en je woning naar een hoger niveau tillen. Om de lichtinval in je woning te reguleren, bestaan verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld met gordijnen, jaloezieën en lamellen. Maar wil je iets dat echt apart is, met een mooie en chique uitstraling, denk dan ook eens aan een duo rolgordijnen. Je zult zien: een duo rolgordijn is net even anders.

Een duo rolgordijn, verrassend en effectief ontworpen

Een duo rolgordijn is meer dan alleen maar raamdecoratie of een functionele manier om lichtinval te regelen. Een duo rolgordijn bestaat uit twee verticaal lopende banen stof met transparante onderbrekingen. Omdat je ze onafhankelijk van elkaar kunt laten lopen, reguleer je de lichtinval effectief door de transparante stukken zo groot mogelijk te houden of ze juist geheel af te dekken. De stof is van topkwaliteit en is sterk en duurzaam. Je duo rolgordijn zal prima in je interieur passen, aangezien je ze volledig op maat kunt laten maken en bovendien kunst kiezen in welke kleur de stof geleverd wordt en welke kleur de opbergcassette, onderlat en bedieningskoord moet zijn. Montage is eenvoudig; met zo min mogelijk extra handelingen, maak jij je duo rolgordijnen passend. Daarbij is het natuurlijk wel van belang dat je leverancier de exacte maten heeft doorgekregen. Alleen dan is echt maatwerk gegarandeerd.

Duo rolgordijnen en raamdecoratie bij Creon Raamdecoratie

En echt maatwerk, dat is wat Creon je garandeert. Door de verschillende keuzes zoals kleuropties en maten, wordt meteen duidelijk wat de prijs per product zal zijn.  

Dat is wel zo handig als je verschillende opties met elkaar wilt vergelijken, uitgaand van je beschikbare budget. Toch kan het voorkomen dat een kleur in het echt niet overeenkomt met je verwachtingen. Creon biedt je de mogelijkheid om van tevoren een kleurstaal aan te vragen. Bij je uiteindelijke bestelling wordt deze dan eenvoudig verrekend. Productie van je duo rolgordijn vindt plaats in Nederland en ze zullen snel worden geleverd. En dan ga je het zelf zien, dat een duo rolgordijn net even anders is.


Geplaatst

in

door

Tags: