Industriele hal inrichten

Je bent bezig met het verbouwen van je huis en je hebt gekozen voor een stoere industriele inrichting. Je kunt op diverse manieren de kamers aanpakken, maar eigenlijk is de hal ook een belangrijk onderdeel, dit zien gasten natuurlijk als eerste als ze binnen komen. Hoe pak je dit punt goed aan?

Verlichting

Een industriele hal inrichten begint bij de verlichting. Je komt niet weg met een ouderwetse saaie behuizing, industrieel kenmerkt zich door robuuste, authentieke designs. Denk aan oude fabriekslampen of zelfs lampen van schepen. Of andere lampen die gebruik maken van metalen vormen met elk hun unieke design. Wanneer je deze lampen in de gang plaatst heb je al een mooie eyecatcher.

Behang

De industriele hal inrichten kan eigenlijk bijna niet zonder de muren ook aan te pakken. Je kunt de stijl en kleur van andere kamers doorvoeren. Wanneer je behang gebruikt, voer deze dan ook door in de gang. Metalen designs zijn hier ook vaak populair en uniek. Houd er wel rekening mee dat het wat donkerder kan ogen.

Vloer

Om het contrast in de hal goed te houden kan je ervoor kiezen om een mooie lichte vloer toe te voegen. Hierbij kan je denken een aan effen betonnen vloer. Zo krijg je een mooie industriele hal inrichting zonder dat het geheel te donker gaat ogen. Er zijn nog meer combinaties mogelijk, kijk wat bij de hal past.

Accesoires

De industriele hal inrichting maak je natuurlijk af met prachtige accessoires die je op diverse punten kunt plaatsen. Wellicht een leuke plant in een stoere plantenbak of een prullenmand in de vorm van ton. Of wat dacht je van een leuk wandrek met foto’s? Er zijn diverse manieren om de sfeer te maken, laat je inspireren door diverse woonzaken die geweldige ideeën combineren.

Kapstok

Natuurlijk is een belangrijk onderdeel van de hal de kapstok. De jassen moeten op worden gehangen en dat doe je het beste met ruime, opvallende kapstokken met opvallende details. Laat je inspireren door het aanbod van kapstokken.net om zo de nieuwe industriele hal compleet te maken. Je kunt voor een houten of metalen stijl gaan, je zult iets unieks hebben in jouw mooie hal!

afbeelding: https://www.welke.nl/photo/gemmavandervegt/industrieel-interieur-industriele-hal-metalen-kast-entree.1441478455


Geplaatst

in

door

Tags: