woon kersttrends 2015

Woon kersttrends 2015

Kersttrends 2015 voor een hip en trendy kerst interieur

Hieronder vind je de top 5 van de leukste en hipste kersttrends 2015.

1. Boom

Helemaal hip en trendy in 2015 voor je kerst interieur is een houten kerstboom.
De traditionele kerstboom heeft in 2015 afgedaan. En zeker de kunstboom met kant en klare versiering kan niet meer!

De houten boom vind je in verschillende vormen en maten terug. Opgebouwd uit blokjes, dakpansgewijze gelegd of rechttoe rechtaan. Het meest opvallend aan deze houten kerstboom is dat er geen versiering op aangebracht hoeft te worden. Het is een naturel houten kunstwerkje.

winter woontrends 2015

2. Hangelementen

De nummer 2 op de lijst van kersttrends 2015 is het hangelement.
Trendy kroonluchters in de vorm van een grillig gevormde boomtak, versierd met transparante glazen bollen met led verlichting.

Aan de muur van je kerst interieur hang je houten kerststerren, houten harten van vergrijsd hout al dan niet voorzien van verlichting. En uiteraard mag een hip hertengewei niet ontbreken.

Een opvallende nieuwkomer in de kersttrends 2015 is de kerstslinger. En dan bedoelen we dus niet de traditionele zilveren slinger die in de kerstboom moet, maar de slinger met tekst die je aan de muur hangt. Merry Christmas in witte of zilveren letters.

Ook hip is de katoenen bolletjes slinger met verlichting, waarbij je zelf de kleuren van de bolletjes kunt uitkiezen. Deze kerst kies je bij voorkeur voor grijs, wit en zwart. Wil je het iets warmer, dan kan je er een paar lichtroze bollen aan toe voegen.

Heel leuk in je kerst interieur is een papieren slinger die je gewoon ophangt zoals je ook je verjaardagsslingers gebruikt. Naast hout is papier ook één van de grote kersttrends 2015.

kersttrends 2015

3. Dieren

Wat zeker in je kerst interieur niet mag ontbreken is een dier. Er zijn prachtige kussens voor op je bank met afbeeldingen van rendieren of husky’s.

Wat ook weer terugkomt in de kersttrends 2015 is het schapenvachtje. Je kunt een schapenvacht onder je houten kerstboom leggen of er zelf lekker onderkruipen.

Je kerst interieur opleuken met mooie witte of zilveren beeldjes van herten in verschillende maten is ook erg trendy.

Heel gezellig zijn ook de knuffelbeesten in het wit en grijs van ijsberen en pinguins.

4. Glazen stolp

Je maakt je eigen kleine kerstwereldje en zet er een glazen stolp overheen. De glazen stolp is de leukste van de kersttrends 2015.

Je kunt bijvoorbeeld op je kersttafel een mooie verzameling kerstballen stapelen en hier een glazen stolp overheen zetten. Of je kunt een stolp vullen met alleen kerstverlichting, dit geeft een mooi twinkelend effect.

De glazen stolp als decoratie voor je kerst interieur geeft de indruk van de traditionele “sneeuwbol” maar dan een maatje groter. En je kunt hem zelf vullen met wat je maar wilt en leuk vindt. Veel gezien is een serie mini glitter kerstboompjes met een glazen stolp er overheen.

5. Koper

In je kerst interieur mag een koperen element niet ontbreken. In 2015 was dit al een mooie hippe trend voor in je interieur dus met kerst mag dit zeker niet missen.

Je hebt hele mooie koperen lampen, van enkel draad en voor de kerst ook in de vorm van een ster gebogen. Er zijn hanglampen of lampjes om neer te zetten.

Er zijn ook andere hangelementen en kerstversieringen van koperdraad verkrijgbaar die je aan de muur of aan je plafond kunt hangen.

Bovendien heb je mooie kaarsenstandaards of waxinelichthouders in koper tinten. Voor een prachtige roze / oranje gloed in je interieur.


Geplaatst

in

door

Tags: