Witte schapenvachten in een Scandinavisch interieur

Een Scandinavisch interieur laat zien dat de eigenaars houden van de natuur en van natuurlijke producten. Scandinavische meubels stralen warmte uit, hebben grootheid en een uitzonderlijke vormgeving, die past bij wat de natuur ons schenkt.

Tapijten

Bij een Scandinavisch interieur past geen vloerbekleding, maar hoort een houten vloer. Dat roept de vraag op of er op die vloer tapijten of karpetten te vinden zijn die passen bij het interieur. Of, en dat is een hele andere, uitdagende vraag, zou een prachtig dierenvel niet beter passen? Te denken valt bijvoorbeeld aan witte schapenvachten. Heerlijk warm aandoend en letterlijk warm voelend. Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen, die op het witte schapenvacht zittend, veilig en warm kunnen spelen. Witte schapenvachten bieden daarnaast een duidelijk contrast met de prachtige kleuren van het hout, waardoor ze een bijzondere combinatie creëren. Dat komt extra naar voren bij een wat donkerdere vloer.

scandinavisch interieur
Foto: interiorcollective.com

Witte schapenvachten

Mooie witte schapenvachten lijken duur en moeilijk schoon te houden. Dat kan mensen afschrikken er voor te kiezen. Gelukkig is het tegengestelde het geval. Neem eens een kijkje bij www.schaapvaak.nl en ontdek dat een witte schapenvacht al vanaf zo’n acht tientjes te koop is. Wie voor het schapenvacht wit kiest, denkt natuurlijk direct aan het schoonhouden en reinigen. Gelukkig doen witte schapenvachten dat veelal zelf. Regelmatig stofzuigen, even borstelen en zo nu en dan luchten, zorgt er voor dat de vacht mooi en schoon blijft. Zodoende kan een witte schapenvacht zelfs als bedmatje voor kleuters dienen. Want mochten ze onverhoopt uit bed vallen, dan zorgt die mooie, zachte witte schapenvacht er voor dat dat zonder ongelukjes gebeurt. Zelfs de schrik zal meevallen.

witte schapenvachten
Witte schapenvacht Schaapvaak à €79,95

Natuur in huis

De nieuwste trend is de natuur in huis halen. Het schapenvacht wit biedt direct die verbinding met de natuur. Wie van wol houdt, wie graag warmte in huis haalt en wie een bijpassend product bij dat prachtige interieur zoekt, komt eigenlijk vanzelf bij de witte schapenvachten uit. De uitstraling, die bijzondere vormgeving en de investering in een duurzaam product dat niet schadelijk is voor ons milieu, dat alles zijn voldoende redenen om de keuze voor het schapenvacht wit te maken. Want wie kan zonder problemen zijn tapijt in de winter in de sneeuw leggen om het wat op te frissen? Of het even douchen en dan ophangen om te drogen, zonder dat het schapenvacht wit zijn vorm of pracht verliest? Zorg er wel voor dat het vacht goed droog is.

witte schapenvachten in scandinavisch interieur
foto: blog.vkvvisuals.com

Warmte

In een tijd die bol staat van de hectiek, van dagelijkse files, van stress en waarin alles gisteren al moest, past de warmte en de rust van een met de natuur verbonden inrichting. Die helpt om de accu weer op te laden, om rust en warmte te vinden. Heerlijk samen zijn in een omgeving die dat natuurlijke uitstraalt en die bijdraagt aan een gezond leven. Steeds meer mensen zijn op zoek naar die rust en kiezen voor die landelijk stijl, voor meubels die niet zo trendgevoelig zijn, maar er altijd trendy uitzien. Voor accessoires die het geheel opfleuren en die de verbinding leggen tussen de natuurlijke producten en die zorgen voor de uitstraling en de effecten die dat op de bewoners heeft. Voeg daar witte schapenvachten aan toe en het geheel voelt als een chique chalet waar normaliter de beau monde haar vakantie viert.


Geplaatst

in

door

Tags: