Het gouden hartje in hand, subtiel & sfeervol.

De medewerkers van UitvaartUniq.nl vertellen u graag wat meer over populaire vormen van asbestemming die steeds populairder worden in Nederland. In 1 lijn met de ‘less is more’ trend die in veel interieurstijlen op het gebied van decoratie toegepast wordt, zijn er ook steeds meer subtiele en kleine urnen / asbeeldjes verkrijgen. Hier vertellen wij u graag wat meer over. 

Het asbeeldje hart in hand.

Het ‘hartje in hand’ is een prachtige bronzen asbeeldje, ook wel mini urn genoemd. Een bijzonder decoratief en fraai vormgegeven beeldje van brons, dat op een subtiele manier een mooi plekje in kan nemen binnen een breed scala aan interieurstijlen. Op het gebied van mini urnen bij UitvaartUniq.nl vindt u een gerichte collectie ‘bronzen asbeeldjes’, neem gerust een kijkje op onze website.

Symboliek van het hart. 

Bij interieurobjecten zoals beeldjes – zeker in het geval van een asbeeldje – wordt vaak gebruik gemaakt van (een sterke vorm van) symboliek. Bij het beeldje ‘hart in hand’ staat het gouden hart centraal. Het hart, zeker in de kleur goud, staat symbool staat voor de liefde en ‘houden van’ in de breedste zin van het woord. 

Over het beeldje zelf. 

Het beeldje is een relatief klein asbeeldje met een afmeting van ongeveer 6x6x3 cm, speciaal geschikt voor een subtiele plaatsing binnenshuis. Het bronzen handje met een gouden hart wordt geleverd op een klein sokkeltje van natuursteen. In dit sokkeltje is – aan de onderzijde – ruimte voor een kleine hoeveelheid as, dat met een klein metalen plaatje (met twee plakstripjes) afgesloten kan worden. 

Over ons.

Wij staan voor u klaar bij het zoeken naar & vinden van, een mooie, tastbare herinnering aan uw dierbare. Een urn kopen bij UitvaartUniq.nl is eenvoudig: Met een gebruiksvriendelijke webshop – met uitgebreide specificaties – proberen wij u optimaal te ondersteunen. Daarnaast bieden wij prachtige producten voor een eerlijke prijs.


Geplaatst

in

door

Tags: