matrassen

Het belang van een goed matras

Algemeen bekend is dat een goede nachtrust essentieel is om de volgende dag goed door te komen. Echter slapen heel veel mensen nog steeds op een ongeschikt slaapsysteem. Matrassen spelen een uiterst belangrijke rol als we spreken over slaapcomfort. Samen met de bedbodem vormt dit namelijk de basis van uw bed. Desalniettemin zijn ook de structuur en de vulling doorslaggevend. Als het matras waarop u nu slaapt niet voldoende ondersteuning biedt, zult u dit ongetwijfeld merken tijdens het opstaan. Juist met stormachtige dagen is het extra moeilijk om uw bed uit te komen. Met een geschikt matras zal dit ietsje makkelijker worden.

Als u een nieuw matras aan wilt schaffen, is het belangrijk dat u uzelf goed laat informeren. Een matras is nu eenmaal extreem bepalend als het aankomt op comfortabel slapen. Op Bedden.nl treft u een ruime keus aan matrassen met de hoogste kwaliteit. Wij hebben deze matrassen speciaal geselecteerd op basis van een primaire behoefte, namelijk écht lekker slapen. Hieronder vindt u een beknopte samenvatting van de meest verkochte matrassen die wij aanbieden en vervolgens kunt u een matras kiezen die aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Koudschuim matrasmatrassen

Een koudschuim matras vormt zich naar de contouren van uw lichaam. Uw lichaam wordt dus op alle vlakken zo goed mogelijk ondersteund. Koudschuim heeft een erg open celstructuur waardoor het beschikt over een uitstekende ventilatie en het vocht goed absorbeert. Dit betekent dat het matras niet warm aanvoelt en u kunt genieten van een frisse nachtrust.

Traagschuim matras

Een traagschuim matras, ook wel visco of nasa-schuim matras genoemd, ondersteunt en verdeelt het lichaamsgewicht. Traagschuim wordt namelijk zacht als het warm wordt en vormt zich dus geleidelijk naar uw lichaam. Daarnaast heeft een traagschuim matras een drukverlagende werking. Traagschuim vulling is dus met name geschikt voor mensen met gevoelige spieren en gewrichten.

Pocketvering matras

Een pocketvering matras is gevuld met kleine veertjes die zijn verpakt in zakjes, zogenoemde pockets. Mede omdat er rondom de pockets veel ruimte over is, kan warme lucht goed ontsnappen. Positieve eigenschappen van een pocketvering matras zijn een goede ondersteuning en een juiste vochtafvoer. Verder beschikt een dergelijk matras over comfortzones. Bepaalde lichaamsdelen worden dus nog beter ondersteund.
Verder bieden wij uiteraard ook nog polyether-, latex-, comfortschuim en bonellveringmatrassen aan. Ook deze verschillende matrassen hebben elk hun eigen kwaliteiten. Voor meer informatie over alle bovengenoemde matrassen kunt u terecht op onze site. Iedereen heeft qua slapen zo z’n persoonlijke behoeftes, dus laat u goed adviseren. Dan bent u vrijwel verzekerd van écht lekker slapen en wordt die primaire behoefte vervuld.


Geplaatst

in

door

Tags: