De meest inspirerende badkamertrends 2015

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Nieuwsgierig naar de nieuwste badkamertrends 2015? Wist u dat er niet echt één trend te onderscheiden is, maar dat er vele stijlen zijn? Wat erg belangrijk is in onze huidige maatschappij is genieten in onze badkamer. We willen zo comfortabel mogelijk kunnen douchen, badderen of gewoon ons gezicht kunnen wassen. 

Eén van de badkamertrends 2015 – Kies voor ‘hout’badkamertrends 2015

Hout straalt warmte uit. Door hout kunt u de natuurlijke sfeer blijven proeven. Zijn natuurlijke uitstraling geeft rust. 
Er zijn tal van mogelijkheden. Van een houten wastafel ombouw tot een houten achterwand achter uw bad of douche of met uw blote voeten over een houtenvloer lopen.
Vindt u dit te massaal dan kunt er natuurlijk ook voor kiezen om houten accenten aan te brengen in uw badkamer. U kunt natuurlijk altijd zelf bepalen hoever u wilt gaan met het aanbrengen van hout in uw badkamer. Bij sommige badkamers worden de muren compleet bekleed met hout, in andere badkamers wordt het houtgebruik beperkt tot de badkamermeubels.
Er bestaat speciaal vochtvrij hout voor badkamers. En anders kunt u het hout altijd nog vernissen.Naast hout zijn er nog meer badkamertrends 2015. Houdt u van strakke vormen of juist meer van een speelse stijl? Bij strak is het mooi om voor een betonnen wasbak te kiezen. Dit geeft stijl, maar is ook duurzaam. 
Ovale of ronde wastafels geven meer een romantische sfeer weer. En zijn heel mooi te combineren met andere producten met een speelse stijl. Heeft u kleine kinderen dan is een badkamer zonder scherpe hoeken voor u een ideale mogelijkheid.

Luxe en Wellness zijn de andere badkamertrends 2015wellness

Wellness zorgt voor een oase van rust. U kunt van uw badkamer een soort kuuroord maken door middel van een stoomcabine, een whirpool of zelfs een sauna. Natuurlijk kunt u uw badkamer nog meer warmte en rust laten uitstralen door kaarsjes of sfeerverlichting, maar ook door muziek en tropische planten. Wist u dat tropische planten voor een schone en gezonde lucht zorgen?

Kleine badkamer? Geen probleem

Heeft u echter niet zo veel ruimte, ook dan kunt u uw badkamer aankleden met luxe. U kunt een plek creëren waar u tot rust kunt komen. Kies voor een mooie spiegel met sfeerverlichting. Uw badkamer lijkt direct groter dan hij in werkelijkheid is. Daarnaast zijn er vele kleine badkamermeubelen die ‘luxe’ uitstralen. Wil je weten welke badkamermeubels goed in een kleine badkamer passen? Lees hier dan verschillende tips om badkamermeubels te kopen.Zo ziet u maar. Voor iedere ruimte is er een sfeervolle inrichting met de badkamertrends van 2015


Geplaatst

in

door

Tags: