Badkamer trends van Tiger

Tiger badkamertrend 2014

De woontrends van de huiskamer en keuken vinden zich de weg door de jaren heen steeds meer naar de badkamer. Door op het gebied van design en materiaalgebruik de badkamer aan te passen kan het huis nog meer als één geheel worden. Tiger speelt met vier verschillende producten; Miller, Jazz, Canto en Dice.

Badkamer minimalisme

De miller serie van de badkamertrends 2014 wordt uitgevoerd in een hoogglans van wit met licht eiken, vertaalt naar een stijlvolle eenvoud. De blinde grepen op alle deuren geven een strakke belijning en rust. Het bijpassende geïntegreerde led-verlichting zorgt ervoor dat losse spots verdwijnen.

Sfeervol landelijk

De badkamertrend Canto bewijst door designdetails uit landelijke keukens te vertalen naar badkamermeubelen, dat landelijk niet truttig hoeft te zijn. Het meest fraaie uit Canto is de strakke spiegel met sierlijst en de brede wastafel in een granieten look. Het is ook handig door de praktische indeling van de wastafel onderkast.

Nostalgisch retro

Retro woonkamers staan bekend om ronde deurgrepen, de combinatie van open en dichte vakken en de combinatie van kastfronten in verschillende soorten kleuren. Met de Jazz serie kun je nu ook je badkamer er op deze manier uit laten zien. Het is natuurlijk erg mooi wanneer je badkamer bij de slaapkamer past. Jazz in de badkamer moet je denken aan een spiegel met een verdiepte lijst.

Nature look

We kunnen hedendaags de natuurlijke materialen niet meer missen in het interieur. De Dice serie maakt een praktische vertaling naar de badkamer. Dit met bijvoorbeeld een wastafel die eruit ziet als echt natuursteen, maar nog steeds de gebruiksvriendelijkheid heeft. De kastfronten zijn verkrijgbaar in wit, lavagrijs of in een antieke houten look.

De Tiger producten op de badkamertrend 2014 zijn ideaal om je badkamer op de rest van je huis aan te passen. Naast het feit dat ze mooi en vooral praktisch zijn, zijn ze ook nog eens betaalbaar.


Geplaatst

in

door

Tags: