bosje bloemen bezorgen

4x Liefdevolle verrassingen ideeën voor vrienden

Vriendschap is ontzettend mooi, het is ook niet vanzelfsprekend. Ga er dus ook niet zo mee om, laat je vrienden weten dat je om ze geeft. Dit kan met een leuke verrassing. Verrassingen zijn altijd fijn. Voor de ontvanger, maar ook voor de gever. Je weet wat ze zeggen, geven is nog veel leuker dan krijgen. In deze blog gaan we je vier verrassing ideeën geven. Lees dus snel verder voor een flinke dosis inspiratie om jouw vrienden te verrassen!

  • Gebruik je talenten

Zelf iets maken, het is een prachtig gebaar, stop je er je tijd en moeite in. Gebruik je hobby’s dus vooral voor een mooie verrassing. Of je nou goed kunt kleien of breien. Het maakt eigenlijk niet zo veel uit. Alleen al de aandacht die je erin stopt zal al worden gewaardeerd. Je vrienden zullen het cadeau zeker weten koesteren.

  • Bloemen, zijn goed voor elk

Een bos bloemen is altijd fijn om te krijgen en te geven. Je kan kiezen uit veel verschillende kleuren en formaten. Zo is er altijd wel een bos die past bij de ontvanger. Ga voor mooie kleurencombinaties of bloemsoorten die favoriet zijn van de ontvanger. Je kunt ook een bos laten bezorgen, als je kiest voor bloemen bezorgen, is het een pas echt een grote verassing als ze aan komen. 

  • Woorden van liefde

Elke keer dat je een kaartje stuurt, een brief of een keertje belt, dat zijn de momenten die je vriendschap zo mooi maakt. Dit soort kleine gebaren kunnen een grote impact hebben. Een klein gebaar, is vaak voor een ander helemaal niet klein. De ontvanger zal het ervaren als erg waardevol en zo zal jullie band nog sterker worden.

  • Geef een herinnering

Het is een mooi gebaar om een verrassing te geven met een diepere betekenis. Geef bijvoorbeeld een edelsteen die past bij de vriend die de verrassing ontvangt. Ook schilderen of foto’s die de ontvanger doen denken aan mooie herinneringen, zijn een mooie verrassing.

Dit waren onze vier ideeën om een vriend te laten weten wat ze voor jou betekenen.


Geplaatst

in

door

Tags: